Menu

Home Besplatne PC igre
Cro-PS3
Besplatne PC igre | Download igara za kompjuter | Freeware | Svijet Igra
Air Assault 2

Radi se o akcijskoj simulaciji gdje ste u glavnoj ulozi pilota sa helikopterom.

 

 

 
Alex the Allegator 4
Ovo je jedna 'trči i skači' zabavna platformska igra u kojem je vaša uloga da vodite krokodila Alexa kroz đunglu kako bi spasio svoju djevojku Lolu od zlih ljudi koji žele napraviti torbicu od nje. Igra ima samo 4 boje, i nisku rezoluciju, ali je zato veoma mala i jednostavna; malo zauzima a opet će vas zabaviti dobrom pričom! Uz igru dobivate i editor za izradu vlastitih levelova (razina).
 
Alien Wars
Nalazite se u svom brodu ispred kojega dolazi sve veći broj neprijatelja. Oćete li izdržati protiv njih?
 
America's Army 3
America's Army 3 je potpuno besplatna i zanimljiva pucačina, a za razliku od prethodnih nastavaka ima bolju grafiku, novi engine, nove stvari te novi bodovni sistem. Igra se pomoću Steam-a.
 
Battle Rush
Vaš cilj u ovoj igri je da uništite neprijateljske baze i isto tako zaštitite svoje baze od neprijateljskih prodora. Skinite ovu igru BESPLATNO koja ima samo 5 MB i zaigrajte! Nedajte da vaši neprijatelji zauzmu vaše baze.
 
Christmas Eve Crisis

Christmas Eve Crisis Besplatan DOWNLOAD

Donosimo vam zanimljivu besplatnu igricu u duhu Božića gdje ste vi u ulozi DJeda Božičnjaka i morate dostaviti darove na vrijeme, nailazeći na brojne druge prepreke. Oćete li moći dostaviti darove? Veličina igre: 12 MB.

 
HappyLand Adventures
Odlična i zabavna platformska igra. proizvođača Free Lunch Design, sa puzzle elementima, puna iznenađenja. Otkrij velike i duge razine, sakupljaj razno voće kao bonus. Uz igru dobivate i Level Editor koji će vam omogućiti da uređujete levelove po svojoj želji!
 
Icy Tower 1.4
Icy Tower 1.4 je nova verzija popularne igrice Icy Tower koju je napravio Free Lunch Design. Igrica je poptuno besplatna i nudi vam sate zabave. Jednostavno ćete se zalijepiti na ekran i postati ovisni o njoj. Cilj vam je stići do vrha utvrde skakujući po stepenicama. Kako vrijeme prolazi, rupa vas sve brže dostiže. Možete izvoditi fore i brže se penjati te više bodova zaraditi. U ovoj novoj verziji možete kreirati svoj profil gdje vam se bodovi i dostignuća automatski spremaju. Možete izabrati više likova, a kako napredujete, osvajate nove staze od kojih možete kretati. Postoje i modovi.
 
KGB Hunter
Simulacija klasične špijunske igre, borite se protiv KGBa.
 
Nebeska vatra (Sky Fire)
Uništite sve neprijateljske pilote pod svaku cijenu u ovoj besplatnoj non-stop akcijskoj igri. Igra ima 3.1 MB i skida se besplatno! Skinite i zaigrajte!
 
Need for Extreme 3D
3D simulacija vožnje gdje vozite male autiće i sakupljate bodove, pa čak i oružje! Igra je jednostavna i potpuno besplatna, a unatoč tome je odlično napravljena i omogućit će vam sate i sate zabave.
 
Pharaoh Puzzle
Otkrite skrivena bogatstva (blago) u starom Egiptu, slažući puzzle!
 
Volvo - The game
Volvo - The game je igrica u kojoj se utrkujete, a na raspolaganju su vam automobili marke Volvo. Igrica je cijela i potpuno besplatna a njezina veličina iznosi 567.31 MB.
 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana