Menu

Home Besplatne stvari
Crotehnika.com - portal posvećen tehnici - sheme, tutoriali, novosti, forum
Download besplatnih igara

Dobrodošli na stranicu na kojoj možete skidati igrice za vaš kompjuter! Sve su igre ovdje besplatne (freeware), jednostavno se skinu, brzo instaliraju i malo zauzimaju, a ipak su zabavne i zarazne i natjerat će vas da se zalijepite za ekran. 

 


Alex the Allegator 4

 

Ovo je jedna 'trči i skači' zabavna platformska igra u kojem je vaša uloga da vodite krokodila Alexa kroz đunglu kako bi spasio svoju djevojku Lolu od zlih ljudi koji žele napraviti torbicu od nje. Igra ima samo 4 boje, i nisku rezoluciju, ali je zato veoma mala i jednostavna; malo zauzima a opet će vas zabaviti dobrom pričom! Uz igru dobivate i editor za izradu vlastitih levelova (razina).

 

DOWNLOAD


Air Assault 2

 

Radi se o akcijskoj simulaciji gdje se u glavnoj ulozi sa helikopterom. 

 

 

DOWNLOAD


Alien Wars 

 

Nalazite se u svom brodu ispred kojega dolazi sve veći broj neprijatelja. 

 

DOWNLOAD


America's Army 3 

 

America's Army je potpuno besplatna i zanimljiva pucačina, a za razliku od prethodnih nastavaka ima bolju grafiku, novi engine, nove stvari te novi bodovni sistem. Igra se pomoću Steam-a.

 

DOWNLOAD


HappyLand Adventures

 

Odlična i zabavna platformska igra. proizvođača Free Lunch Design, sa puzzle elementima, puna iznenađenja. Otkrij velike i duge razine, sakupljaj razno voće kao bonus. Uz igru dobivate i Level Editor koji će vam omogućiti da uređujete levelove po svojoj želji!

 

DOWNLOAD


Icy Tower 1.4

 

Icy Tower 1.4 je nova verzija popularne igrice Icy Tower koju je napravio Free Lunch Design. Igrica je poptuno besplatna i nudi vam sate zabave. Jednostavno ćete se zalijepiti na ekran i postati ovisni o njoj. Cilj vam je stići do vrha utvrde skakujući po stepenicama. Kako vrijeme prolazi, rupa vas sve brže dostiže. Možete izvoditi fore i brže se penjati te više bodova zaraditi. U ovoj novoj verziji možete kreirati svoj profil gdje vam se bodovi i dostignuća automatski spremaju. Možete izabrati više likova, a kako napredujete, osvajate nove staze od kojih možete kretati. Postoje i modovi.

 

DOWNLOAD 


KGB Hunter

 

Simulacija klasične špijunske igre, borite se protiv KGBa. 

 

 

DOWNLOAD 

 


Nebeska vatra (Sky Fire)

 

Uništite sve neprijateljske pilote pod svaku cijenu u ovoj besplatnoj non-stop akcijskoj igri. Igra ima 3.1 MB i skida se besplatno! Zaigrajte!

 

DOWNLOAD


Need for Extreme 3D

 

3D simulacija vožnje gdje vozite male autiće i sakupljate bodove, pa čak i oružje! Igra je jednostavna i potpuno besplatna, a unatoč tome je odlično napravljena i omogućit će vam sate i sate zabave.

 

DOWNLOAD 


Battle Rush

 

Vaš cilj u ovoj igri je da uništite neprijateljske baze i isto tako zaštitite svoje baze od neprijateljskih prodora. Skinite ovu igru BESPLATNO koja ima samo 5 MB i zaigrajte! Nedajte da vaši neprijatelji zauzmu vaše baze.

 

DOWNLOAD


Pharaoh Puzzle

 

Otkrite skrivena bogatstva (blago) u starom Egiptu, slažući puzzle!

 

 

DOWNLOAD


Volvo - The game

 

Volvo - The game je igrica u kojoj se utrkujete, a na raspolaganju su vam automobili marke Volvo. Igrica je cijela i potpuno besplatna a njezina veličina iznosi 567.31 MB.

 

DOWNLOAD


 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana