Menu

Home
Crotehnika.com - portal posvećen tehnici - sheme, tutoriali, novosti, forum
Udruga za zapošljavanje osoba s invaliditetom
Autor Randy   

 

Portal SvijetIgra.com vas poziva da pomognete Udruzi za zapošljavanje osoba s invaliditetom u Vukovaru. Udruzi su potrebna sredstva kako bi kupili i osigurali opremu i strojeve na poslovima čišćenja i održavanja poslovnih subjekata, pomogli i osigurali rad djelatnika odnosno osobama s lakšim oblikom invaliditeta i osigurali sam rad Centra za zapošljavanje osoba s invaliditetom grada Vukovara. Pomoći možete pozivom na broj 060 9110 Za više detalja, pročitajte više!

 

Udruga je sklopila Ugovor za telekomunikacijske usluge u fiksnoj i mobilnoj mreži, Humanitarni telefon, koju pruža Intertel d.o.o., a koristi Centar za zapošljavanje osoba s invaliditetom grada Vukovara, u svrhu sakupljanja novčanih donacija putem broja 0609110, a konačno za pomoć u razvoju politike zapošljavanja osoba sa invaliditetom grada Vukovara kao i za nabavu odgovarajućih strojeva i opreme za pružanje usluga čišćenja i održavanja poslovnim subjektima. Početak kampanje 01.02.2011., do 01.07.2011. sa ukupnim trajanjem od 5 mjeseci. U ovom naznačenom vremenskom razdoblju, naravno u skladu svojih mogućnosti da nam pružite potporu u promidžbi našeg Humanitarnog telefona.

 

Kako pomoći?

 

Pomoći ćete vrlo jednostavno. Ne treba vam ništa posebno i neće vam oduzeti ništa vremena. Morate nazvati broj telefona 060 9110. Cijena poziva sa mobilnih i fiksnih operatera iznosi 6,15 kn po pozivu (PDV je uračunat u cijenu).

 

Pozivom na dotični broj telefona pomažete i osiguravate osptanak djelovanja Udruge te stvarate mogućnost osiguranja kupovine strojeva i opreme za rad osoba s invaliditetom. 

 

Više o udruzi

 

Ukoliko želite saznati više o udruzi, možete pročitati zamolbu za medijsku potporu, medijski pregled te članak iz Večernjeg lista.

 

Tehnička podrška: Intertel d.o.o Bjelovarska 3 Sesvete OIB: 33465100690 tel. 01/204-84-31

 

Udruga za pomoć osobama s invaliditetom 

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana