Menu

Home
Cro-PS3
Vrijeme je za igru! [SPONZORIRANO]
Odavno već niste čuli za neke nove popularne igre za djecu koje su se pojavile na internetskim valovima? Pa, vrijeme je da ispravimo tu grešku! Internetska stranica „Igre 247“ svakog vam dana nudi nepresušnu zabavu. Igrice su podijeljene na različite rubrike te tu možete pronaći akcijske, arkadne, sportske, strateške, pucačke, zabavne i još brojne druge kategorije igara. Ovdje vas očekuje oko 1.500 zabavnih igara za djecu i one malo starije, a uskoro stiže i mnoštvo novih igrica, kao i ljepši i zanimljiviji dizajn stranice. Ukoliko vam se ne da tražiti, zaigrajte neku od najpopularnijih igrica, poput „Bolt“ u kojoj poznatom animiranom televizijskom junaku pomažete da spasi svoju prijateljicu Penny, ili „Ninja kornjače“ gdje s ninjama krećete u zabavnu avanturu. 

 

Na našem portalu vas čekaju i igre za djevojčice. Možete oblačiti, šišati ili šminkati razne likove, zasplesati u igri „Hip hop“ ili „Honey Ples“, a ako vam mama i tata još ne dopuštaju da lakirate nokte, onda se možete zaigrati virtualne manikure i pedikure u igri „Lakiranje noktiju“ ili „Brzinska Manikura“. Ako možda više volite igre za dječake, u rubrici „Auto moto igre“ čeka vas luda vožnja džipom, motorom ili biciklom, a ukoliko pak jedva čekate da odrastete kako bi položili vozački ispit zaigrajte igru tog imena - „Vozački ispit“. Za sve male sportaše i sportašice, tu je i dugačka lista raznih sportskih igrica. Zaigrajte šah, pikado, bacanje diska, biljar, boks, odbojku, košarku, pa čak i akrobatsko skijanje.

 

Ako vas tokom igre počnu gnjaviti starija braća ili sestre i tjerati vas s računala, samo im pokažite kategoriju „Super Mario igre“. Vjerujte nam – to su sigurno i oni igrali kad su bili mlađi. Sa Super Mariom krenite u lude avanture u kojima ćete se boriti protiv raznih neprijatelja, skupljati bodove, spašavati princeze i još mnogo toga. A sad idemo igrati! 

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana