Menu

Home O konzolama Logitech G19 tipkovnica
Cro-PS3
Logitech G19 tipkovnica PDF  Array Ispis Array  Email
Autor Randy   

Logitech je nedavno predstavio novu gamersku tipkovnicu sa USB sučeljem, model G19 koja je u biti osvježenje starijeg gamerskog modela G15. Što je sve novo u ovoj tipkovnici s obzirom na prethodnika i dali opravdava svoju cijenu od 1200 kn saznajte u nastavku.

 

 

 

Najveće novost kod ovog modela je to što je Logitech zamijenio stari dvobojni info ekran sa ekranom u boji razlučivosti 320x240 pixela, koju su koristile igre u devedesetima. Osim što može kao i prethodnik prikazivati informacije o igri i statusu računala, novi ekran može prikazivati i fotografije, filmove te je otvorenog tipa tako da zajednica može razvijati software koji će znati koristiti taj prikaz.

 

G19 može prepoznati pritisak do 5 tipki istodobno, te ima 12 dodatnih (G) tipki koje se mogu programirati ili se na njih mogu snimati makro komande. Ova tipkovnica kao i prethodnik omogućuje gašenje tipke Windows da se izbjegne njezino slučajno pretiskanje dok ste u igri. Tu je i pozadinsko osvjetljenje tipki u 16 milijuna boja, a tipkovnica pruža i USB 2.0 portove.

 

 

 

Što se kvalitete i iskustva tiće, osjećaj pri tipkanju je jednak kao i na G15. Hrvatska verzija ove tipkovnice ima veliku Enter tipku što će se mnogima sviđati. Sve u svemu, ovo je jedan kvalitetan proizvod kako za igrače tako i za ostale korisnike računala, ali premalo je novosti s obzirom na G15 i to ne opravdava cijenu od 1200 kn! Prednosti su kvalitetna izrada, 12 dodatnih G tipki te rasvjeta tipki, ali su tu i nedostatci poput cijene i premalo novosti.

 

 

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana