Menu

Home Korisni alati
Crotehnika.com - portal posvećen tehnici - sheme, tutoriali, novosti, forum
Programi | Korisni alati

Dobrodošli na stranicu sa korisnim alatima! Ovdje ćete pronači download raznih programa koji će vam trebati u igranju igra, te instaliranju dodataka, igranju online i ostalo.

 


IMG Tool

Dobar program za instalaciju modova u igre ( pogotovo GTA San Andreas ), a kako ga koristiti možete pročitati ovdje. Za ga raspakirati, potreban je WinZip kojeg možete pronaći dolje skupa sa Patchem!


NET Framework 1.1

Jedan program koji većinom svi imaju jer je to nekakav sistemski program za internet, no on je potreban za rad SAMI-a i još nekih programa za instalaciju modova tako da ga tu možete pronaći.


 NET Framework 2.0

Druga verzija ( inačica ) NET Frameworka koja vam je također potrebna.


SA:MP 0.2.2 R2

Program koji vam je potreban da biste igrali igru GTA San Andreas online ( Multiplayer ).


SA:MP 0.2.2 R3

Novija inačica SA:MP programa, R3, sa ispravljenim nekim bugovima.


SA:MP 0.2X U1
Ovo je zasad najnovija inačica San Andreas Multiplayer programa i vjerojatno će vam trebati za igrati na većini servera, budući da se svaki server odmah prebaci na najnoviju verziju.

SAMI

Program pomoću kojeg možete instalirati modove u igru GTA San Andreas.


WinRar

Program koji vam je prijeko potreban za rad s modovima, pošto su svi modovi i ostalo u RAR formatu! Ispod imate i patch koji će vam trebati jer je ovo Trial verzija.


WinRar Patch

Ovo je patch za WInRar ( gore ). Prvo instalirate Win Rar i onda pokrenete Patch i u polje Name upišete neko svoje ime, ono koje ste koristili pri instalaciji te kliknete na Generate i on će automatski napraviti licencu i instalirati je na vaš Win Rar.


 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana