Menu

Home Mobilne igre
Game HR - game servers & hosting solution
Mobilne Igre | Besplatne Igre za vaš mobitel | Download | Svijet Igra
Mobilne igre

Budući da danas svi imaju dobre mobitele, sa podrškom za Java igre, postalo je jako popularno imati mnogo zanimljivih igara na vašem mobitelu, kako vam nebi bilo dosadno gdje god se nalazili. Ovdje vam donosimo najnovije i najpopularnije igre sa partnerskog sajta MobilneIgre.net koji vam donosi pregšrt zanimljivih igrica i tema za mobitele podijeljene u kategorije.

 

Kako to funkcionira?

Kao prvo, morate skinuti željenu igru. Neke će biti u RAR formatu pa morate imati WinRar (pronađite ga ovdje) kako bi ih raspakirali, jer vama treba JAR file. Neke će biti odmah u JAR i spremne su za korištenje. Nemojte *.jar ekstraktati! JAR file morate poslati na mobitel i on će to odmah prepoznati kao igru. Većina mobitela nema podršku za slanje igara preko USB-a, pa će vam trebati Bluetooth uređaj. Ako imate mobitel sa tom podrškom (USB), možete poslati i putem običnog USB kabela. Ukoliko imate problema, posjetite naš forum ili nas kontaktirajte!

 

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana