Menu

Home Modovi
Crotehnika.com - portal posvećen tehnici - sheme, tutoriali, novosti, forum
GTA San Andreas Modovi

Dobrodošli na stranicu za skidanje modova za igru za GTA San Andreas! Modovi su dodatci za igru koji zamijenjuju originalne fileove igre kako bi promjenili ( npr. stavite neki drugi auto umjesto originalnog auta iz igre. )

 

Modove možete skidati dolje ( grupirani su po vrsti moda ) ali preporučam da pročitate Pažnju ispod kako nebi bilo problema sa radom sa modovima. Za bilo kakve probleme, u Kartici kontakt naći ćete kako me kontaktirati!

 

Modovi:

 

 

Pažnja!

 

Da biste mogli radit sa modovima, morate imati neke programe i znati ih koristit. Najčešći su programi SAMI ( San Andreas Mod Instaler ) kojim možete stavljati sva vozila u igru ( aute, motore... ) a nabaviti ga i naučiti koristiti možete ovdje, a drugi program koji se često koristi je IMG Tool kojim možete instalirati gotovo sve modove ( isto tako i vozila umjesto sa SAMI-em, a nabaviti ga i naučiti kako ga koristiti možete ovdje.

 

Da biste mogli otvarati modove, morate imati WInRar pošto su oni u RAR/ZIP formatu, a WinRar možete nabaviti ovdje! Pošto je ovo Trial verzija Win Rara morate imati patch kojeg možete skinuti ovdje!


Prvo instalirate Win Rar i onda pokrenete Patch i u polje Name upišete neko svoje ime, ono koje ste koristili pri instalaciji te kliknete na Generate i on će automatski napraviti licencu i instalirati je na vaš Win Rar.

 

Drugo što morate imati da bi mogli instalirati i koristiti SAMI su NET Framework 1.1 i 2.0 iako smatram da ih većina ima pošto su to važni programi za internet Slučajno da imate problema sa instalacijom San Andreas Mod Instalera ili nekih drugih modova, možete ih skinuti ovdje: NET Framework 1.1 i NET Framework 2.0.


 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana