Menu

Home PC Igre
Cro-PS3
Ship Simulator 2008 Recenzija PDF Ispis Email
Autor Michele   

Ship simulator 2008 - nasljednik igrice Ship simulator 2006. Radnja ostaje ista; simulacija brodova, jahta, glisera...

 

Ship simulator 2008 nasljednik je igrice Ship simulator 2006, samo je novija i puno bolja. Također je jedna od najboljih igrica simulacija brodova. Potjeće od proizvođaća Vstep. Ima i svoje prethodnike; Ship simulator , Ship simulator 2006 , Ship simulator 2007., a i prethodnike; Nova i fenomenalna igra koja je tek najavljena - Ship simulator 2009.

 

Grafika i zvuk pobaljšani su u Ship simulatoru 2008., naprama Ship Simulatoru 2006. Zvuk je mnogo bolji i s mnogo više efekta poput zvukova galeba i ostalih životinja, puno realniji zvuk motora i trube, bolji šum valova i fascinanti udari vjetra. Što se tiče grafike, jako se poboljšala za razliku od Ship simulatora 2006; odlična je! Sada voda više nije ravna kao daska, već valovita, puna struja, pomicanja s vjetrom i ima valova. U rađenju vaše misije velik je izbor namještanja pa čak i namještanje smjera struja, vjetra, namještanje oblaka, vremena, datuma, sata, kompletnu vodu, valove i sve ostalo.

 

 

 

 

 

 

Ono što se meni posebno sviđa u ovom novom nastavku je to što je voda ( grafika i efekti ) puno bolje kreirana; puna je efekta i realnija je ( što su jače struje i udari vjetra teže se upravlja, usidreno se plovilo zakreće u smjeru vjetra... ), valovi koje proizvodi plovilo šire se i njišu druga plovila; puno je više efekata. IIgra ima i puno viđše zvukova i efekata, pa puno manje djeluje usamljujuće kao kod prethodnih verzija. Sad ima mnogo više gradova, misija, brodova, efekta, i naravno, kao što sam rekao, bolja grafika i zvuk te ostale prednosti. Sve što mi nije bilo dobro u Ship simulatoru 2006 ispravljeno je u Ship simulatoru 2008.

 

 

Nažalost, u ovoj dobroj igri mogu uživati samo oni koji igraju na kompjuteru, no to omogućuje neke prednosti poput screenshooteva, koji su u ovom nastavku puno kvalitetniji i ispadnu bolje kvalitete.

 

 

 

 

 

 

Kako i za prijašnje verzije ovog Ship Simulatora, tako i za ovu verziju postoji Add-on - dodatak igri koji dobivate više plovila, misija, bolje efekte, ispravak raznoraznih grešaka ( bugova ) i još puno mogućnosti.

 

 

Po mom mišljenju, igra je odlična za ljubitelje plovila ( glisera, jahta, brodova, jet-ski... ) a ima i dobru grafiku te puno mogućnosti i detalja. Probajte i nećete požaliti!

 

 

 

 

 

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana