Menu

Home Recenzije
Game HR - game servers & hosting solution
Recenziije igara | Opisi | Najave | Svijet Igra
Assassin's Creed Recenzija

U ovoj recenziji pišem o novoj Ubisoftovoj igri najavljivanoj kao sandbox Prince of Persia pod imenom Assassin`s Creed. Glavni lik Assassin`s Creed-a zove se Altair, punim imenom Altair ibn La-Ahad ( što bi na arapskom značilo onaj koji leti ). Radnja igre se odvija u dva paralelna svijeta. Desmond Miles je konobar kojeg otmu znastvenici organizacije Abstergo Industries. Desmond im treba kako bi usavršili stroj pod nazivom Animus koji uzima sjećanja iz DNA korisnika i prikazuje ih kao vlastita. Saznajte više u recenziji.

 

 

 

Opširnije...
 
Bus Driver Recenzija

Bus driver - manje poznata i popularna igra ali zanimljiva na svoj način. Igra Bus driver nešto je novo i razlikuje se od drugih igrica. Potjeće od proizvođaća SCS. Naravno rijeć je o igri u kojoj se vi nalzite u liku vozača busa, a cilj je razvoziti putnike i zarađivati bodove i rekorde koji se upisuju na listu. Saznajte više u recenziji. 

 

 

 

 

Opširnije...
 
Call of duty 4 Recenzija

Mnoge je COD 4 razočarao ( pa i mene ) činjenicom da se odriče Drugog svjetskog rata ,ali isto tako je očarao mnoge iznimnom grafikom i velikom količinom detalja. Kada čujete pojam «Call of Duty» odmah vam na pamet padnu prva dva nastavka i nepravda koju nam je nanio Treyarch ne izdavši Call of duty 3 za PC. Novi nastavak nosi ogromnu promjenu - Call of duty se odriče Drugog svjetskog rata i posvećuje se današnjim sukobima. Saznajte više u recenziji. 

 

 

 

 

Opširnije...
 
Call of Juarez Recenzija

Divlji zapad je pojam koji se rijetko povezuje sa igrama zbog nezainteresiranosti izdavača, ali ova igra može štošta promijeniti. Call of Juarez se igra iz perspektive dvaju prilično različitih likova. Jedan je Billy, Meksikanac nepravedno optužen za zločin vezan uz izgubljeno blago Juareza. Drugi lik je Ray, svećenik koji mrzi i ubija sve oko sebe tako da često zna Bibliju zamjeniti pištoljima. Priča je solidna i sve se vrti oko oko gore spomenutog blaga. Saznajte više u recenziji.  

 

 

 

 

 

Opširnije...
 
COD 5: World at War
Ocjene: / 20
LošNajbolji 
Uskoro...
 
Counter Strike recenzija

Counter Strike - jedna od najigranih i najpoznatijih igrica (i na Balkanu)

 

Counter Strike je pucačina koja se igra u prvom licu u kojoj se svaki igrač može prikljućiti jednom od dva tima: terorist ili counter-terorist. Svaka mapa koju možete igrati na Counter Strikeu ima svoj određeni cilj. Ovisno u kojem ste timu morate izvršavat sljedeće ciljeve: podmetanje bombe, deaktivacija bombe, spašavanje taoca, itd. Pročitajte recenziju i saznajte više o ovoj igri.

 

Opširnije...
 
Crash Team Racing recenzija

Iako starija, ova igra vam može pružiti sate i sate zabave.

Crash Team Racing, kraće CTR, malo starija igra, za Playstation konzolu. No to ne znači da vam neće pružiti zabavu. U igri s utrkujete sa crtanim likovima. Igra ima puno likova i puno staza za odabir a pruža vam mogućnost igranja obične utrke ili kupa. Također, sve to možete igrati i multiplayer (dva igrača, ukoliko imate dva joysticka). Možete birati između tri težine; easy (lagano), medium (srednje) i easy (teško). Ako igrate single race, možete birati između 3, 5 ili 7 krugova, dok se svaki kup sastoji od 4 staze, a svaka staza ima uvijek 3 kruga. Pročitajte cijelu recenziju za više detalja!

 

 

Opširnije...
 
Crysis Recenzija

Vrsta igre: Sci-Fi FPS, izdavač: Blizzard Entertainment. Ova igra znači ogromnu konkurenciju ostalim proizvođačima igara prvenstveno svojom izvanrednom grafikom a i odličnom radnjom. Vjerojatno ste skoro svi čuli za ovu igru, a ako neznate o čemu je riječ, vrijeme je da pročitate recenziju.

 

 

 

 

Opširnije...
 
Driver 3 Recenzija

Driver 3 je igra koja potječe od proizvođača Reflections Interactive a izdao ju je Atari. To je igra u kojoj ima utrka, pucnjave i avantura. Igra je prvo izdana za Playstation 2 i Xbox konzole a kasnije je izdana verzija za kompjuter, Game Boy Advance, Nintendo Game Cube te verzija za mobilne uređaje ( uskoro ćemo uploadat ). Igra Driver 3 je nasljednik prijašnjih verzija seriala; Driver 1 i Driver 2, a od prijašnjih se verzija odlikuje boljom grafikom i detaljima, te više mogućnosti i bolje misije. Saznajte više u recenziji. 

 

 

 

 

Opširnije...
 
Far Cry 2 Recenzija

Far Cry 2; nasljednik popularne igre Far Cry. Vrsta igre: FPS (pucačina u prvom licu). Ovaj je nastavak nadmašio sva očekivanja, a pravo na objavljivanje je pripalo Ubisoft Montrealu, tako da ga nije objavio Crytek. Što nam donosi novoga, te više o igri saznajte u recenziji!

 

 

Opširnije...
 
Flatout 2 Recenzija

Flatout 2 - odlična igra za ljubitelje utrka, velike brzine, andrenalina te rasturanja! Igra postoji za kompjuter, Playstation 2, te Xbox, a ja ću se u ovoj verziji osvrnuti na igru općenito. U središtu ove igre su sudari. Iako postoje utrke, nemoguće je pobjediti bez sudaranja, izguravanja sa ceste te izvođenja trikova. Saznajte više o ovoj odličnoj igri u recenziji! 

 

 

 

 

Opširnije...
 
Football Arena recenzija

 

Odlučio sam, za promjenu, reći nešto o jednoj online igrici. Riječ je o online football manageru po imenu Football Arena, u kojem se borite protiv drugih igrača iz drugih zemalja diljem svijeta. Igra je veoma zabavna a registracija je jednostavna. Pročitajte recenziju i saznajte više!

Opširnije...
 
Frets on Fire Recenzija

Nakon svih tih pucačina, igra sa automobilima i slično, nešto drugačije za promjenu. Odlučio sam malo pažnje posvetiti jednoj igri, koja nije niti velika niti zahtjevna, no može vas dobro zabaviti. Riječ je o igri Frets on Fire u kojoj svirate gitaru. Neki će reći da je bolji Guitar Hero, što je u nekim stvarima istina, no ima i ova igra svoje prednosti. Igra je potpuno besplatna i možete je downloadati sa interneta - ne morate ju kupiti. Programirana je u jeziku Phyton, a napravio ju je Unreal Vodoo.  

 

Opširnije...
 
GTA 4 Recenzija

Grand Theft Auto 4 je najnovijiiji nastavak popularnog GTA seriala od Rockstar Games-a. Pošto ja nemam tu igru ( kako još nije izišla za PC a ja nemam ni PS3 ni Xbox 360 ) pa vam nemogu točno sve opisati, ali vam mogu reći ponešto o igri i moja očekivanja. GTA 4 ima puno bolju grafiku i puno bolje detalje od prošlog nastavka - GTA San Andreas. Naravno, ima ona još puno vrlina poput boljeg zvuka, boljih tekstura, više funkcija i realnije je prikazana, a ima i zanimljiviju te dužu i opširniju priču nego GTA San Andreas. Glavni lik se zove Niko Belic i ovaj put nije crnac, a u igru se opet vraćaju mafije, za razliku od San Andreas gdje su bili gangsteri. Saznajte više u recenziji.

 

 

 

 

Opširnije...
 
GTA San Andreas recenzija

GTA San AndreasGTA San Andreas - jedan od najboljih GTA serijala svih vremena

 

Igra je već 4 godine vani, a izašao je već i novi nastavak GTA serijala, dugo očekivana GTA 4, no ja ću ipak pisati o ovom fenomenu od igre koji mi ni u 4 godine igranja nije uspio dosaditi. Osim nasljednika, igra ima i svoje prethodnike; GTA 1, GTA 2, GTA 3, GTA Liberty City stories i GTA Vice City stories. Što to ovaj nastavak popularnog GTA serijala, San Andreas, ima novog naprama prethodnicima, saznajte u recenzija.

 

 

Opširnije...
 
Just Cause Recenzija

Just Cause: Što kažete na GTA u prašumama Meksika i Kube? Saznajte više o ovoj igrici u recenziji koju je za vas napisao Dragan.  

 

 

 

Opširnije...
 
NHL 07 Recenzija

Grubi startevi, prekršaji, podmukli udarci, naguravanja. Sve vas to čeka u ovoj ledenoj sportskoj avanturi. Pri pokretanju igre prva stvar koja će vas dočekati su standardni izbornici, naravno promijenjeni kao i svake godine, te odlična glazba u pozadini. Malo se promijenilo u samoj igri, Al igrača je malo poboljšan a obrambeni igrači su puno agresivniji nego u proteklim nastavcima. Saznajte više u recenziji. 

 

 

 

 

Opširnije...
 
Pirates of the Burning Sea Recenzija

Najnoviji MMORPG ove godine izašao je 22. siječnja a nastao je u suradnji Sony-Entertainmenta i Flyning Labs Software-a. Riječ je o igri pod nazivom Pirates of the Burning Sea. O ovoj igrici saznajte više u recenziji koju je napisao Dragan. 

 

 

 

Opširnije...
 
Pro Evolution Soccer 6 Recenzija

PES 6 - Novi nastavak popularne igre za kojom šize svi ljubitelji nogometa

 

Dugo smo čekali ovaj do sada "najbolji" nastavak popularne igre,ali odmah na početku svoje "karijere" razočarao nas je. Glavni izbornik ima jako malo detalja, a kretanje je moguće samo uz pomoć tipkovnice. O glazbi da i ne govorimo ( bolju glazbu sam čuo i na gameboyu ). 

 

Opširnije...
 
Race Driver: GRID Recenzija

Race Driver: GRID - nova poslastica iz Codemastersa - nastavak popularnog Race Drivera izašao je 30.05.2008. Dali je bolji od prethodnika ili gori, dali je zabavniji ili nije te što se promjenilo saznajte u nastavku...

 

Race Driver: GRID je svestrana trkaća igra, kao i prethodnici, no uvođenjem nekih novih disciplina dodatno širi granice. Igra započinje veoma atraktivno (za neke možda čudno ili komplicirano); naime, na samom početku ste odmah smješteni za volan Dodge Vipera SRT-10 kako biste malo projurili Detroitom (u kojem se radnja igre odvija). Naravno, odmah na početku imate jednu utrku. Kad ju odvozite, pojavljuje se vaša menadžerica koja će vas uvesti u daljnju igru. Tako započinje vaša kariera. Pročitajte recenziju i saznajte više. 

 

Opširnije...
 
Ship Simulator 2006 Recenzija

Ship Simulator 2006 - Igra za ljubitelje brodova. jahta, glisera i ostalih plovila.

 

Ship simulator 2006. jedna je od najboljih igara simulacije brodova, manjih brodova i glisera. Potjeće od proizvođaća Vstep. Igra ima i svoje prethodnike poput: Ship simulator i druge ali također ima i svoje sljedbenike: Ship simulator 2007. i 2008. Pročitajte više u recenziji. 

 

 

Opširnije...
 
Ship Simulator 2008 Recenzija

Ship simulator 2008 - nasljednik igrice Ship simulator 2006. Radnja ostaje ista; simulacija brodova, jahta, glisera...

 

Ship simulator 2008 nasljednik je igrice Ship simulator 2006, samo je novija i puno bolja. Također je jedna od najboljih igrica simulacija brodova. Potjeće od proizvođaća Vstep. Ima i svoje prethodnike; Ship simulator , Ship simulator 2006 , Ship simulator 2007., a i prethodnike; Nova i fenomenalna igra koja je tek najavljena - Ship simulator 2009. Pročitajte više o Ship Simulator 2008 u recenziji. 

 

 

 

Opširnije...
 
Ship SImulator 2009 Recenzija

Tako je. Za ljubitelje brodova ovo će biti sjajno. Vstep proizvođać Ship simulator igrica najavio je dolazak Ship simulator 2009 igrice početkom 2009 godine. Također radnja će ostati ista to jest simuliranje brodova, opcije će također ostati iste plus još mnogo novih opcija. 

 

Opširnije...
 
The sims 3 PDF  Array Ispis Array  Email
Autor Michele   

Nakon dugih pet godina, osam ekspanzija, deset stuff paketa, pet specijalnih edicija, nekoliko spin-off naslova i konverzija za konzole The Sims je konaćno predstavio novi nastavak dugo oćekivanog The Sims 3! U ovoj verziji Simsa glavnu ulogu nije imao originalni proizvođać Maxis već je izazov prihvatio popularni EA Play studios! Oni su odbacili prozivodnju novih expanzija i packova i odlućili napraviti novu i poboljšanu igru u svim aspektima, dodavanjem novih stvari i ostalim poboljšanjima. The Sims je već imao prije stećenu slavu kao jedna od najpopularnijih životnih simulatora a ni dugo oćekivani The Sims 3 nije ispao loše!

 

 

Opširnije...
 
Thief: Deadly Shadows Recenzija

Steal, Steal, Steal...,Kill
Ovaj put pišem o igri za koju ne zna puno ljudi a koja svojim čarima može fascinirati ljubitejle akcije i horora. Pročitajte više u recenziji.

 

 

Opširnije...
 
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 Recenzija

Rainbow Six, Rogue Spear, Raven Shield, Black Arrow, Lockdown, Vegas - to su samo neki od nastavaka Rainbow six serijala a što nam donosi novi nastavak pročitajte u recenziji.  

 

Opširnije...
 


 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana