Menu

Home Recenzije Assassin's Creed Recenzija
Cro-PS3
Assassin's Creed Recenzija
U ovoj recenziji pišem o novoj Ubisoftovoj igri najavljivanoj kao sandbox Prince of Persia pod imenom Assassin`s Creed.

 

 

Glavni lik Assassin`s Creed-a zove se Altair, punim imenom Altair ibn La-Ahad ( što bi na arapskom značilo onaj koji leti ).
Radnja igre se odvija u dva paralelna svijeta. Desmond Miles je konobar kojeg otmu znastvenici organizacije Abstergo Industries. Desmond im treba kako bi usavršili stroj pod nazivom Animus koji uzima sjećanja iz DNA korisnika i prikazuje ih kao vlastita.

 

Naime Desmondov daleki predak je bio gore spomenuti Altair ( ubojica koji je djelovao za vrijeme Križarskih razova). Isprve Desmond ne želi prihvatiti Altairova sjećanja ali se polako na njih privikava i tu dolazi do upoznavanja glavne «face» u igri.

 

 

 

 

 

Naravno zadatak vam je koristiti Altairov zanat ( ubijanje). Ubijat ćete u tri grada: Jerusalem, Damascus, Acre te u središtu ubojica Masyafu.

 

 

Altair ima jako razvijene akrobatske sposobnosti tako da ćete često uživati u skakanju sa jedne zgrade na drugu i jako će vam se svidjeti to što Altair može iskoristiti svaki detalj u igri ( npr. Pri penjanju na zgrade moći ćete koristiti i najmanje pukotine u zidu) što uvelike pomaže u nekim situacijama ( bijegu).

 

Što se tiče misija, ubiti glavnu metu nije teško ali prvo morate skupiti neke informacije o njoj što uključuje razne podmisije. One često uključuju prisluškivanje, krađu planova a ponekad čak i silu.

 

Prije svake misije možete proći po šest podmisija ali naravno da ih ne morate sve preći ( dovoljne su tri). Postoje još četiri vrste misija : archer assassination ( ime samo govori), Rooftop race challenge, Merchant stand destruction challenge ( bacanje stražara u štandove) i Rscort challenge.

 

 

 

 

 

Grafika i zvučni efekti su zadivljujući što znači da vam je potrebna jaka grafička kartica. Assassin`s Creed je igra koja oduševljava ogromnom količinom detalja i iznimnom grafikom što znači samo da igru morate probati.

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana