Menu

Home Recenzije Call of duty 4 Recenzija
Cro-PS3
Call of duty 4 Recenzija

Mnoge je COD 4 razočarao ( pa i mene ) činjenicom da se odriče Drugog svjetskog rata ,ali isto tako je očarao mnoge iznimnom grafikom i velikom količinom detalja.

 

Kada čujete pojam «Call of Duty» odmah vam na pamet padnu prva dva nastavka i nepravda koju nam je nanio Treyarch ne izdavši Call of duty 3 za PC. Novi nastavak nosi ogromnu promjenu - Call of duty se odriče Drugog svjetskog rata i posvećuje se današnjim sukobima.

 

Radnja se odvija na Bliskom Istoku ( Irak i djelomično Rusija ). Možete pretpostaviti - teroristi zaje*avaju Amerikance prijeteći nuklearnim oružjem a ovi uzmu stvar u svoje ruke. Igra donosi pregršt raznovrsnih misija na različitim lokacijama, a kada vam dosadi igrati sa računalom multiplayer donosi pravo osvježenje. Igra vam jednostavno ne dopušta opuštanje i u svakom trenutku možete naći akciju popraćenu eksplozijama, metcima, itd.

 

 

 

 

 

 

Oružja ćete naći na svakom koraku i za razliku od ostalih nastavaka COD-a na raspolaganju vam je pravi mali arsenal. Također je moguće postavljati dodatke na oružja poput laserskog ciljnika, prigušivača, itd. Igra vam za razliku od ostalih nastavaka ne dopušta trčkaranje ispred neprijateljske strojnice što čini igru i taktički zahtjevnom. Ne preporuča se najteža razina igranja jer će vas protivnik svako malo pokopati i vama «pojesti» živce. U igri vam je dostupno 5 klasa: Assault, Special ops ,Light Machnie Gunner, Demolitions i Sniper. Na početku su vam dostupne samo dvije a ostale otključate povećavanjem ranka.

 

Igra je puna detalja ( poput bora na vojnikovom licu ili ožiljaka ), a zvučni efekti su savršeni ( eksplozije u pozadini, metci, itd. ).

 

 

 

 

 

Dosta sam nahvalio ovu igru i mnogi govore da je ona najbolji nastavak COD-a, ali ona nije svačiji tip igre ( pa ni moj ) i iskreno, nije niti blizu svom najvećem suparniku pod nazivom «Crysis» o kojem pišem uskoro.

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana