Menu

Home Recenzije Call of Juarez Recenzija
Cro-PS3
Call of Juarez Recenzija
Divlji zapad je pojam koji se rijetko povezuje sa igrama zbog nezainteresiranosti izdavača, ali ova igra može štošta promijeniti.

 

Call of Juarez se igra iz perspektive dvaju prilično različitih likova. Jedan je Billy, Meksikanac nepravedno optužen za zločin vezan uz izgubljeno blago Juareza. Drugi lik je Ray, svećenik koji mrzi i ubija sve oko sebe tako da često zna Bibliju zamjeniti pištoljima. Priča je solidna i sve se vrti oko oko gore spomenutog blaga.

 

Misije u kojima igrate kao Billy svode se na skrivanje od protivnika ( jer vas cijeli grad mrzi ), skakanje po kutijama i ponekad upotrebu biča kao oružja. Ray, s druge strane ne preže od upotrebe sile i većina njegovih obračuna s protivnicima završi krvavo. Mogu reći da je čak i zanimljivije igrati s Rayem zbog čestih izljeva bijesa, citiranja Biblije, itd.
U prvim misijama oružje je vrlo oskudno, ali kako se igra razvija, situacija se popravlja i metaka ne nedostaje.

 

 

 

 

 

 

Grafika drastično ovisi o vašoj grafičkoj kartici. Na slabijim grafičkim karticama grafika izgleda katastrofalno, dok na karticama posljednje generacije do izražaja dolaze mnogobrojni detalji interijera i okoliša. Zvučni efekti nisu odveć kvalitetni i nerijetko zvuče krajnje nerealno.

 

U prvim misijama oružje je vrlo oskudno, ali kako se igra razvija, situacija se popravlja i metaka ne nedostaje.

 

 

Ako imate strpljenja čekati da se igra učita i ako imate odgovarajuću grafičku karticu morate probati ovu igru prepunu avanture i nasilja.

 

+ atmosfera, glazba

- Al, učitavanje pojedine mape

 

Optimalna konfiguracija:
1 GB RAM-a
Grafička kartica s 256 MB RAM-a
Procesor 2.5 GHz

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana