Menu

Home Recenzije Crysis Recenzija
Crotehnika.com - portal posvećen tehnici - sheme, tutoriali, novosti, forum
Crysis Recenzija
Sci-Fi FPS

 

Izdavač: Blizzard Entertainment

 

Ova igra znači ogromnu konkurenciju ostalim proizvođačima igara prvenstveno svojom izvanrednom grafikom a i odličnom radnjom.

 

Čim smo vidjeli prve screenshootove ove igre bilo nam je jasno da će Crysis obilježiti odlična grafika. Grafika zahtijeva neku od skupih grafičkih kartica, no uz smanjenu rezoluciju ili smanjenu količinu detalja i igrači sa slabijim računalima će moći uživati u čarima ove igre.

 

U ulozi ste Jake Dunna, pripadnika specijalnih postrojbi Američke vojske. Nakon što neindetificirani leteći objekt sleti na otok u pacifiku poslani ste na otok da izvidite situaciju. Ali nažalost vojnici Sjeverne Koreje su već okupirali otok.

 

 

 

 

 

Vjerojatno vam je jasno da je objekt koji je sletio na otok NLO i da se «malih zelenih» treba riješiti po kratkom postupku, ali tu su naravno i Korejci. U prvom djelu igre probijate se kroz vlažne i guste prašume u kojima ne vidite ni prst pred nosom.

 

 

Nakon što se riješite Korejaca, vanzemaljci u svom stilu najavljuju dolazak na otok i zamrzavaju ga. Pojava leda onemogućiti će vam šuljanje protivniku i upotrebu nekih oružja,ali isto tako to omogućuje korištenje novih oružja «poklonjenih» od «gostiju».

 

Kada bih rekao da je grafika genijalna ne bih mnogo pogriješio ali naravno takva grafika traži «mrcinu» od računala.Ovo je preporučena konfiguracija za pokretanje Crysisa:

 

OS - Windows XP ili Vista
Procesor - Intel Core 2 DUO 2.2GHz ili AMD Athlon 64 X2 4400+ ili brži
Memorija - 2.0 GB RAM ili više
Grafička kartica - NVIDIA GeForce 8800 GTS/640, neka u istoj klasi ili brža

 

 

 

 

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana