Menu

Home Recenzije Driver 3 Recenzija
Cro-PS3
Driver 3 Recenzija
Driver 3 je igra koja potječe od proizvođača Reflections Interactive a izdao ju je Atari. To je igra u kojoj ima utrka, pucnjave i avantura.

 

 

Igra je prvo izdana za Playstation 2 i Xbox konzole a kasnije je izdana verzija za kompjuter, Game Boy Advance, Nintendo Game Cube te verzija za mobilne uređaje ( uskoro ćemo uploadat ).

 

Igra Driver 3 je nasljednik prijašnjih verzija seriala; Driver 1 i Driver 2, a od prijašnjih se verzija odlikuje boljom grafikom i detaljima, te više mogućnosti i bolje misije.

 

Velike prednosti igre su njena grafika i detalji, a meni se posebno sviđa kako su izvedeni vožnja i sudari ( za razliku od GTA San Andreas ); vožnja je dosta realna, pogotovo kod igranja Gamepadom ( tzv. yoystickom ) zbog vibracije i ostalog. Proklizavanja su dosta realna kao i sudari - pri sudaru se auto odbije i smrska se cijela šašija uz zvuk loma stakla i kršenja te let djelova svuda naokolo i odbijanje auta.

 

 

 

 

 

Isto tako, nažalost, igra ima i svoje mane. Mnogi kažu, a i slažem se sa njima, da igra brzo dosadi. Kod prelaženja misija ne, ali kod "free roaminga" dosadi zbog glazbe i ostalog. Npr. kod San Andreasa se na radio postajama puštaju prave pjesme, s vokalima i svime, drugi ljudi uključujući i C.J.-a govore itd. dok je kod Driver 3 glazba stalno ista, nitko ništa ne govori, vrijeme se ne mijenja i stoga je atmosfera "malo mrtva", ali ja to riješim postaljanjem glasnoće glazbe na minimum te puštanjem glazbe s nekog drugog izvora.

 

 

Misije su dobre i ima ih svih vrsta, od prijevoza do ubijanja, obavljanja poslova i ostalog, iako je većina misija vezana za vožnju ( zato se igra i zove Driver ).

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana