Menu

Home Recenzije Flatout 2 Recenzija
Crotehnika.com - portal posvećen tehnici - sheme, tutoriali, novosti, forum
Flatout 2 Recenzija

Flatout 2 - odlična igra za ljubitelje utrka, velike brzine, andrenalina te rasturanja!

 

Igra postoji za kompjuter, Playstation 2, te Xbox, a ja ću se u ovoj verziji osvrnuti na igru općenito.

 

U središtu ove igre su sudari. Iako postoje utrke, nemoguće je pobjediti bez sudaranja, izguravanja sa ceste te izvođenja trikova.

 

Možete igrati u Carrer modu gdje prelazite staze utrkivajući se, pobjeđivajući na stuntovima, Derby-ima i ostalim stvarima. Prelazeći osvajate bodove i novac kojim kupujete nove aute.

 

Osim Carrer moda, možete igrati Single Race, Single Stunt i Single Derby. Single Race je utrka u kojoj se utrkujete sa svojim protivnicima, Single Derby je borba autima u uništavanju ( tko izgubi energiju ispada ), a cilj je ostati što duže, i sredit sve aute. Single Stunt je nešto neobično, što se ne vidi često u igrama poput Flatout 2 - igrama sa automobilima. Imate razne stuntove: Nogomet, Košarka itd. a igrate tako da se zaletite autom i ispucate se kroz vjetrobransko staklo te morate zabiti gol, koš, dostiči što više visinu itd., zavisno o tome koji stunt igrate.

 

 

 

 

 

Što se tiće auta, izmišljeni su, ali su ih dobro napravili. Ima solidan broj auta. Na početku su sporiji auti, koji su već razbijeni ( tzv. "krntije" ), pa poćinju cijeliji i malo brži, pa dolaze spori, ali jaki terenci ( dobri za derbyje ), a na kraju su lijepi sređeni i bri auti, koji su dobri za utrke, ali nisu za derbyje.

 

Meni se kod igre najviše sviđaju efekti razbijanja auta koji su detaljno napravljeni. Kod jakog sudara lete djelovi, savija se šasija, razbijaju stakla, a kod jakog frontalnog udarca može se dogoditi i da vam čovjek izlati kroz vjetrobran. Auto je jako izdržljiv i možete puno sudarati dok se ne posve raspadne a na kraju se auto i zapali, a ako se i dalje sudarate, na kraju vam auto ne može voziti više i to je Game Over.

 

 

Osim dobrih efekta kod rasturanja auta, možete razbijati i sve ostalo što vam se nađe na putu ( stupove, ograde, avione, druga vozila... ).

 

Vrlina igre je i iznimno dobra grafika ( dosta poboljšana od prethodnika ), a igra će dobro radit i na slabijim kompjuterima ( kod PC verzije ) što je isto jedna od vrlina igre.

 

 

 

 

 

Što se tiće zvuka, zvukovi vožnje, razbijanja i driftanja su poprilično dobri. Muzika je isto dobra, jedino što nema puno pjesma pa nakon određenog vremena igranja poćnu dosađivat stalno iste pjesme.

No igra ima i svoje mane; mnogi kažu da je na početku zanimljiva, ali da nakon nekog vremenda dosade stalna utrkivanja i sudaranja. Mana igre je i što je dosta teška pa nakon nekog vremena postaje zamorno.

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana