Menu

Home Recenzije Just Cause Recenzija
Cro-PS3
Just Cause Recenzija

Just Cause: Što kažete na GTA u prašumama Meksika i Kube?

 

 

 

 

 

 

 

Vjerojatno se pitate o čemu se radi.U ovoj recenziji pišem o do sada prilično nepoznatoj igri koja svojim čarima koje nudi ne opravdava svoju nepopularnost. U ulozi ste pomalo loše imitacije Antonia Banderasa pod imenom Rico Rodriges pod zadatkom da srušite diktatorski režim na tom području.

 

Na raspolaganju vam je ogromna mapa (5-6 puta veća od mape GTA San Andreasa) sa teritorijem za koji će vam biti potrebno par dana da ga cijelog upoznate. Grafika i detalji okoliša su jednostavno savršeni,što ne mogu reći i za detalje na automobilima i ostalim prijevoznim sredstvima.

 

 

Zvučni efekti su jako slabi (npr.zvuk motora automobila) što umanjuje igrivost i dovodi igru do ruba dosade. Ako očekujete taktičku igru (šuljanje protivniku itd.) ovo nije igra za vas.

 

 

 

 

 

 

 

U igri jednostavno pucate po svemu što se miče bez ikakvog razmišljanja. Prednosti u igri su također uništavanja polja kokaina, poticanje revolucije i rata, itd. Igra ima beskonačno mnogo mogućnosti za koje treba dosta vremena da ih upoznate tako da je ovo sve što za sada mogu reći o ovoj igri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana