Menu

Home Recenzije NHL 07 Recenzija
Crotehnika.com - portal posvećen tehnici - sheme, tutoriali, novosti, forum
NHL 07 Recenzija

Grubi startevi, prekršaji, podmukli udarci, naguravanja. Sve vas to čeka u ovoj ledenoj sportskoj avanturi.

 

Pri pokretanju igre prva stvar koja će vas dočekati su standardni izbornici, naravno promijenjeni kao i svake godine, te odlična glazba u pozadini.
Malo se promijenilo u samoj igri, Al igrača je malo poboljšan a obrambeni igrači su puno agresivniji nego u proteklim nastavcima.

 

Postavke momčadi vam omogućuju da dodijelite igračima uloge kao što su Sniper, Power Forward i Offensive Defenseman. Iako odabir strategije uvelike doprinosi ishodu utakmice igra je ponekad toliko brza da igrači jednostavno improviziraju.

 

 

 

 

 

 

Težinu igre je moguće detaljno podesiti, što je čini pristupačnom i početnicima i profesionalcima.

Upravljanje igračima je lako i precizno. Tipkovnicom je nešto teže pa se preporuča igranje ove igre pomoću gamepada.
Također, neke od prednosti u igri su izazivanja tučnjava ali ne nadajte se da ćete uspijeti započeti više od jedne po utakmici. Publika je poboljšana ( u odnosu na prošli natavak ) i čak ćete vidjeti neke efekte ( poput «valova» na tribinama ), a najveći adut igre su komentatori sa odličnim smislom za humor. Na raspolaganju vam je također dugačka i atraktivna playlista koja vas tjera na agresivnu igru.
O grafici ne mogu reći ništa dobro. Ne samo da je identična kao i u proteklim nastavcima već je postala čak i zastarjela što govori da EA Sportsu pod hitno treba novi engine.

 

Unatoč tome što je NHL 07 unio premalo novosti igra je odlična i jedina joj je zamjerka zastarjela grafika. Ako tražite brzinu, uzbuđenje i agresivnost ovo je igra za vas.

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana