Menu

Home Recenzije Pirates of the Burning Sea Recenzija
Game HR - game servers & hosting solution
Pirates of the Burning Sea Recenzija
Najnoviji MMORPG ove godine izašao je 22. siječnja a nastao je u suradnji Sony-Entertainmenta i Flyning Labs Software-a. Riječ je o igri pod nazivom Pirates of the Burning Sea. 

 

Nakon instalacije igre i odabira servera ( zastupljeni su i europski serveri ) dolazimo do kreiranja lika. Možete birati između Britanaca, Španjolaca, Francuza i naravno pirata. Nakon toga možete birati da li ćete biti pomorac, časnik ili obični trgovac. Svako zanimanje ima svoje vrline i mane, npr. trgovci će imati bonuse u proizvodnji i trgovini, pirati će moći pljačkati druge brodove, itd.

 

 

 

 

 

Što se samog izgleda lika tiče na raspolaganju vam je velika količina odjeće, obuće i drugih dodataka ( papiga na ramenu,drvena noga, itd ). Nakon toga se pojavite u svom matičnom gradu gdje vas čeka tutorial koji vas vodi kroz prvih nekoliko misija. Velika prednost igre je razvoj ekonomije i trgovine. Sve što u igri možete kupiti potječe od drugih igrača ( brodovi, topovi, streljivo, itd. ).

 

 

Druge igrače možete napasti na dva načina: ako igrač ima podignutu zastavu PvP ili ako se nalazi u PvP zoni. Kad napunite svoj brod plijenom spustite PvP zastavu i klonite se protivničkih luka.

 

 

 

 

 

Igra vam omogućuje odabir strategije. Na izboru vam je velik broj brodova, a na vam je da odlučite da li ćete uzeti mali ali brz brod ili neku veliku grdosiju punu streljiva. Također ponašanje broda i njegovo manevriranje za vrijeme borbe ovisi i o vjetru.

 

Jedan od velikih nedostataka igre je to što morate imati original verziju i svaki mjesec plaćati oko 13 eura za igranje na serverima.

 

Tko voli nek izvoli, ili tko ima love nek izvoli.

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana