Menu

Home Recenzije Ship Simulator 2006 Recenzija
Game HR - game servers & hosting solution
Ship Simulator 2006 Recenzija

Ship Simulator 2006 - Igra za ljubitelje brodova. jahta, glisera i ostalih plovila.

 

Ship simulator 2006. jedna je od najboljih igara simulacije brodova, manjih brodova i glisera. Potjeće od proizvođaća Vstep. Igra ima i svoje prethodnike poput: Ship simulator i druge ali također ima i svoje sljedbenike: Ship simulator 2007. i 2008.

 

Ship simulator 2006 meni je osobno jedna od najboljih igara zato jer sam veliki ljubitelj brodova, glisera a pogotovo yachta što će te u toj igri i pronaći. Na igri se mogu voziti brodovi ( Titanic, Silos boat, Tug boat, Harbour patrol boat ), Yachte ( yacht ), gliseri ( Speed boat, taxi boat ). Može se i raditi svoju luku ( odabereš koji ćeš grad, postaviš glisere, yachte i brodove koji se mogu i ne mogu koristiti te imaš svoju luku ). Također se i može postavljati i automobile, kuće, silose, brodogradilišta, dizalice, tvornice... što se nažalost ne može koristiti. čak se i može hodati po brodu ali samo po Titanicu. Ima i mnogo misija koje se mogu prelaziti a u svom gradu koji napravite također ide tamo pa se i možete voziti u svom svjetu gdje su i misije napravljene ( i vi možete raditi svoje misije ). Može se i postavljati vrijeme ( kiša, vijetar, oblačno... )

 

Igra nema nikakve priče samo prelaženje misija i građenje svojih gradova. Misije nisu preko priče već se samo tako prelaze.

 

 

 

 

 

Što se tiće grafike i zvuka sve je ok. Zvuk broda i šum valova vrlo je dobar i ako je igra malo usamljujuća jer ima samo šumova, a nema muzike. Grafika je također ok iako mi se nimalo ne sviđa što brod ne stvara valove nego samo bjelu površinu koja se vrlo malo širi a voda se ne podiže već je uvjek ravna kao daska.

 

 

Ne sviđa mi se to što sam rekao igra je usamljujuća i brod stvara samo bjelu površinu koja se samo malo širi a voda se ne uzdiže već je uvjek ravna kao daska. Također mi se ne sviđa što ima samo malo gradova ( 3 ) pa je dosadno stalno ploviti po istom. Također mi smeta što se brodovi uopće ne oštećuju u udarima iako je pohvalno što piše kolika je šteta no ne vidi se oštećenje. Gradovi su mali i dosta tjesni. U ostalom je igrica jako dobra i vrlo zadovojlavajuća.

 

 

 

 

 

Igra postoji samo za pc ( kompjuter ) što je dobro jer su grafika i zvuk vrlo dobri.
Te je dobro šta se na igrici može slikati ( screenshoot ) a te slike ispadnu vrlo velike i spremaju se u foldere. Ja, osobno, imam na kompjuteru.

 

Za igricu postoji i add-on ( modovi ), novi brodovi ( ocean star, yacht 2, big yacht... ) što je vrlo dobar dodatak

 

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana