Menu

Home Recenzije Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 Recenzija
Crotehnika.com - portal posvećen tehnici - sheme, tutoriali, novosti, forum
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 Recenzija

  

 

Rainbow Six, Rogue Spear, Raven Shield, Black Arrow, Lockdown, Vegas - to su samo neki od nastavaka Rainbow six serijala a što nam donosi novi nastavak pročitajte u recenziji.

 

Najnovija novost o igri je novi lik koji se odaziva na ime «Bishop» umjesto njegovog prethodnika Logana Kellera. Glavnog lika možete kreirati po svojoj želji, na raspolaganju vam je velika količina odjeće, detalja a ukoliko to želite, za glavnog lika možete odabrati i osobu ženskog spola.

 

U igri postoje detalji koji su oduševili mnoge igrače, npr. izmjene dana i noći na određenim misijama, zakloni kroz koje prolaze metci, 3 nivoa težine igranja, itd. Priča igre je katastrofalna i često nećete moći povezati ono što radite sa samom pričom, i ako se za koju godinu možda sjetite ove igre priče se zasigurno nećete sjećati.

 

 

 

 

 

 

 

 

Također, nećete moći raspoznati svoje suborce ( među kojima se ponekad nađe pokoji crnac ) a igra vam ne dopušta ni da im zapamtite imena.

 

Protivnici su ovdje ( kao i u svakom drugom FPS-u ) glupi k`o stupovi i sa zadovoljstvom će samo stati ispred vas i pokupiti metak. Ali naravno tu je jedan detalj koji osvježava skoro svaki FPS multiplayer ( u kojem su glupi protivnici malo rijeđi ).

 

 

Iako zaostaje za grafikom koju su nametnuli Crysis ili COD 4, grafika ove igre je solidna kao i zvučni efekti.

 

Iako je Vegas 2 unio premalo promjena u odnosu na svoje prethodnike, odličan multiplayer i akcijom nabijene scene čine ju igrom koja vas nebi trebala razočarati.

 

 

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana