Menu

Home Recenzije Counter Strike recenzija
Game HR - game servers & hosting solution
Counter Strike recenzija

Counter Strike - jedna od najigranih i najpoznatijih igrica (i na Balkanu)

 

Counter Strike je pucačina koja se igra u prvom licu u kojoj se svaki igrač može prikljućiti jednom od dva tima: terorist ili counter-terorist. Svaka mapa koju možete igrati na Counter Strikeu ima svoj određeni cilj. Ovisno u kojem ste timu morate izvršavat sljedeće ciljeve: podmetanje bombe, deaktivacija bombe, spašavanje taoca, itd.

 

Igricu možete igrat na dva načina: preko interneta; za koji morate imati igricu te pooseban patch koji mozete skinuti, te bez patcha, di se igra kao i svaka obična igrica; Single Player.

 


 

Kao i svaka igrica, tako i ova ima svoje djelove tj. nastavke. Najpoznatiji Counter Strike je 1.6. Pošto igrica nije jako nova tj. dosta je stara, nemojte očekivati previše dobru grafiku. Nasljednik verzije 1.6 je 1.8 o kojem ću vam nešto reći kasnije. Najnoviji i najbolji nastavak je novo izasli Counter Strike: Source koji je dobio jako dobre kritike. Riječ je o najbolje izvedenoj Counter Strike nastavku. Možda možete predpostaviti da se igra na istim mapa kao i 1.6 i 1.8 ali sa puno boljom grafikom. Pogledajte usporedbu dva pištolja na Source i na 1.8 na donjoj slici, i primjetiti ćete veliku razliku:

 

 


 

Naravno, u igru možete ubacivati i razne modove za oružja te razne zvukove dok igrate, koje možete skinuti preko interneta upisivajući u google "counter strike mods", a uskoro ćete ih moći naći i na našem sajtu!

 

 

 

 

Igrica ne zauzima puno, oko 300 MB i nije nimalo zahtijevna tako da ju možete pokrenuti na bilo kojem novijem kompjutoru te na malo jačim laptopima. Pridružite se i ostalim Counter Strike igračima i nećete požaliti!

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana