Menu

Home Recenzije Football Arena recenzija
Cro-PS3
Football Arena recenzija

 

 

Odlučio sam, za promjenu, reći nešto o jednoj online igrici. Riječ je o online football manageru po imenu Football Arena, u kojem se borite protiv drugih igrača iz drugih zemalja diljem svijeta. Postoje ligaše utakmice i utakmice nacionalnih sekcija. Za igranje ove igre, potreban vam je kompjuter, internet i web browser (preporuča se Mozilla Firefox). U igri je vaš cilj vođenje footballske ekipe, što je velika obaveza, no igra ipak od vas ne traži da budete svaki dan online, tj. da svaki dan igrate. Dovoljno je da jednom ili dvaput tjedno provjerite vašu ekipu, da postavite neke nove taktike za ligaške, kup ili prijateljske utakmice te da vidite rezultate treninga vaše ekipe. Povremeno je dobro i kupiti nekog novog igrača.

 

Registracija je veoma jednostavna! Možete se registrirati tako da posjetite Football Arena website. Pri registraciji morate odabrati zemlju za igru i ime svog tima. Vaša registracija se šalje administratorima, koji pregledavaju i potvrđuju vašu registraciju. Vi postajete i manager i trener vašeg tima, i cijeli tim ovisi samo o vama.

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana