Menu

Home Vijesti & Novosti Red Dead Redemption
Cro-PS3
Red Dead Redemption PDF Ispis Email
Autor Randy   

Rockstar Games, proizvođač kojeg svi znaju po GTA serialima najavio je nastavak western pucačine Red Dead Revolver koja je izašla 2004. godine. Nova igra nazvana je Red Dead Redemption, a glavni lik u priči je lik nazvan John Marston; bivši odmetnik. Igra će nas staviti u vrijeme kada su bande i odmetnici vladali i harali Divljim zapadom.

 

Igra je zapravo slična Grand Theft Auto: The Western. Rockstar Games je obećao mnogobrojne revolveraške dvoboje i bitke diljem otvorenog svijeta te mnogobrojne likove i ogromni okrutni svijet Divljeg Zapada. Tu je i odlična priča, a igrači će sami moći birati način na koji žele preći igru.

 

Rockstar Games od ove igre očekuje mnogo i čvrsto vjeruje kako će ova igra pomaknuti granice, kada se radi o igrama koje imaju otvoreni svijet.

 

Kako bi igra bila odlična, brine se Rockstarov poznati engine RAGE koji je korišten u igrama: Table Tennis, Grand Theft Auto IV i Midnight Club: Los Angles. Igra dolazi ove jeseni na PS3 i Xbox 360 konzole.

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana