Menu

Home Vijesti & Novosti Virtua Tennis 2009.
Game HR - game servers & hosting solution
Virtua Tennis 2009. PDF Ispis Email
Autor Randy   
Nastavljamo sa vijestima o najavama igara koje danas plasiraju izdavači. Tako jedna od vijesti glasi kako već u 5. mjesecu na PC, X360 te PS3 dolazi SEGA-ina "simulacija" tenisa Virtua Tennis 2009. Igra ponovno donosi poznate face iz svijeta tenisa poput Rafael Nadala, Maria Sharapove, Venus Williams, Roger Federera kao i nove mlade face Andy Murraya, Anu (kako bi je....odozada) Ivanović te našu zvijezdu Tuheljskog-gamera.

 

On se odlučio na prijelaz iz Top Spin serijala radi čestog izbacivanja iz igre radi pucanja veze. Nije poznato da li će u igri biti netko od naših drugih tenisača uz Tuheljskog poznatijeg kao Tuha.

Ono što su u igri poboljšali da bi igra bila još bolja su voleji, serve i igra na mreža te još dodatno realnije kretanje i ponašanje igrača koje bi trebalo dati novu dimenziju virtualnom tenisu. Osim standardnih pojedinačnih mečeva, parova i mješanih parova u igru će biti uvršten i Davis Cup.

Okosnica igre World Tour je dodatbo poboljšan i sada će uključivati potpuno integrirani online sustav natjecanja. Ubačeno je još više opcija za kreiranje igrača kao i potpuno novi Tennis Store koji će ponuditi čak 800 stvari za odabrati za svoje zvijezde. Očekujte i potpuno nove Court Games gdje ćete nabijat preformanse svoga tenisača.

 

Preuzeto sa GamePlay

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana