Menu

Crotehnika.com - portal posvećen tehnici - sheme, tutoriali, novosti, forum
PES '09 PDF Ispis Email
Jučer (6.2.) je Konami objavio da krajem ovog mijeseca izlazi veliki update za sve platforme koji ispravlja sve transfere koji su se dogodili od izlaska igre te dodaje čak 200 novih igraća! Priopćenje koje je izdao navedeni izdavač prenosimo u cijelosti:

 

Od kraja mijeseca veljaće, biti će dostupan update koji ispravlja sve transfere prije početka zimskog prijelaznog roka (1.1.2009.). Stotinama igrača će biti ispravljeni izgled u grafičkom smislu (visina, težina...) s također 200 potpuno novih igrača koji će po prvi put biti uneseni u igru! A tisućama (svim) igrača će biti promjenjene ocjene i atributi u skladu s njihovim izvedbama ove jeseni.

 

A ništa, svim ljubiteljima ove (po mišljenju moje malenkosti) najbolje nogometne simulacije ne preostaje ništa nego ćekati kraj veljače na ovaj veliki update, naravno, ako nebude nikakvih odgoda. A ako i bude, biti čete sigurno obavješteni na našem siteu.

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana