Menu

Home Vijesti & Novosti Ništa od izlaska PS4 u skoroj budućnosti
Crotehnika.com - portal posvećen tehnici - sheme, tutoriali, novosti, forum
Ništa od izlaska PS4 u skoroj budućnosti PDF Ispis Email
Nedavno su u javnost procurile glasine kako Sony zbog neispunjenih očekivanja od PS3 (čitaj slabe prodaje) već radi na novoj konzoli PS4. Sony je dao izjavu jednom američkom renomiranom gaming magazinu.

 

U izjavi tehnološki gigant negira sve glasine o skorom izlasku PS-a 4, i iznosi optimistična očekivanja od svoje trenutačne konzole. Kompanija je uvjerena da će PS3 biti dugovječniji od PS2 (usput rečeno PS2 je aktivan već devetu godinu). Uzdajući se u svoj snažni Cell procesor Sony iščekuje u skoroj budućnosti puno bolju prodaju nego što je bila kod PS2, a samim time se nada napokon i profitu od te konzole. 

 

Prema sadašnjim izvještajima prodaje mnogi stručnjaci sumnjaju u predviđanja Sony-a a prema mišljenju mnogih gamera (i mene osobno) cijena PS3-a je još uvijek prevelika da se mogu nadati nekom većem porastu prodaje i profitu. Od nove konzole, saznali smo, neće biti ništa a Sonyu želimo puno uspjeha na naše i njihovo zadovoljstvo. 

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana