Menu

Home Vijesti & Novosti 50 milja PSP-a
Cro-PS3
50 milja PSP-a PDF Ispis Email
Sony je jučer ponosno objavio da je njihova handheld konzola upravo prodana u 5 milijuna primjeraka! Konzola je lansirana u Japanu u dvanaestom mijesecu 2004. dok je u ostalom djelu svijeta lansirana u trećem mijesecu 2005., tako da je su taj rekord obilježili u samo četri godine što je veliko postignuće.

 

Izlazak konzole je bio popraćen kritiziranjem gaming svijeta zbog premalo igara kod lansiranja, no danas je dostupno preko 2 000 igara za tu konzolu dok ih je sve skupa prodano više od 200 000 000! Naravno da tu nisu ubrojeni "pirati" kojih je zasigurno jako puno. Spomenimo još kako ta konzola ne služi samo za igranje igara nego služi i za reproduciranje glazbe i videa te su zasigurno i izdavaći multimedijalnih sadržaja profitirali s PSP-om. Također podržano je surfanje internetom, izdani su kamera (Eye Toy) te GPS dodatak kojeg opisuje samo ime, a u nekim zemljama ga koriste čak kao i mobitel!

 

Prenosimo kako je Sony ovom prilikom obećao još više novih dodataka te će intezivno raditi na širenju te konzole. I za kraj nam je zagolicao maštu s izjavom da možemo oćekivati jedno veliko iznenađenje u ovoj godini ali nažalost nikakve informacije nismo dobili o tome. Nove informacije o tom iznenađenju oćekujte uskoro na našem siteu.

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana