Menu

Home Vijesti & Novosti GTA Chinatown Wars
Crotehnika.com - portal posvećen tehnici - sheme, tutoriali, novosti, forum
GTA Chinatown Wars PDF Ispis Email
Autor Randy   
Ponosni vlasnici Nintenda DS, uskoro će moći uživati u novoj igri Rockstar Gamesa - GTA Chinatown Wars koja je temeljena na prošlogodišnjem hitu GTA IV. Igra najvjerojatnije stiže na tržište 20. ožujka ove godine.

 

Naime, u igri ste u ulozi Huang Lee-a, a vaša misija je dočepati se droge i istu isporučiti bez većih problema, koje ćete naravno imati u igri. Huang Lee-ov otac Yu Jian biva ubijen, a njegov mač, kojeg je Huang nosio na putu prema stricu Wu Lee-u da mu objavi tužnu vijest, biva ukraden kad Huang upada u zasjedu na tom putu. Kako bi povratio mač i osvetio očevu smrt, Huang kreće u pohod.

 

Igra će se odvijati u Liberty City-u, mapi koju ste imali priklike vidjeti u GTA IV, samo u smanjenoj verziji. Maknut je otok Aldermy, prvi otok po redu kad gledate mapu u igri. Osim toga, naravno da će biti vidljive preinake zbog prilagodbe na konzole.

 

Rockstar je najavio kako će igra biti puno bolja od ostalih GTA serijala za prijenosne konzole. Posjetimo se, GTA i GTA 2 su napravljeni za Game Boy Color konzole, dok je GTA Advance napravljena za istoimenu konzolu Game Boy Advance. Ova GTA igra za prijenosne konzole imati će više detalja, mogućnosti a i dulju priču.

 

Više o igri moći ćete saznati kad izađe, u recenziji!

 

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana