Menu

Home Vijesti & Novosti Pojeftinio PS2
Game HR - game servers & hosting solution
Pojeftinio PS2 PDF Ispis Email
Autor Randy   
Mnogo se u zadnje vrijeme govorilo o pojeftinjenju Sony-evih Playstation konzola. Kružile su razne priče i informacije o tome, no napokon su stigle i službene informacije od strane Sony-a.

 

Za sve one koji i dalje žele uživati u starijoj ali još uvijek aktivnoj konzoli PS2 stiže dobra vijest. PS2 je pojeftinio na 99 €. To vrijedi za Ameriku i za Europu (na žalost engleza, to ne vrijedi i za Englesku). Novu je cijenu najavio John Koller, šef SCEA-e. On se dotaknuo i dugoviječnosti ove konzole. Ona je definitivno puno postigla jer je i ponudila puno, a još se od nje može očekivati jer mnogi proizvođači igara i dalje ustraju na ovoj konzoli.

 

 

Nažalost, Sony je opet opovrgnuo informaciju da će i PS3 konzola pojeftiniti! Već po, tko zna koji put, Sony je odlučno izjavio da će PS3 držati cijenu i da zasad neće biti ništa od pojeftinjenja. PS3 tako i dalje ostaje najskuplja konzola na tržištu!

 

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana