Menu

Home Vijesti & Novosti Tony Hawks RIDE
Crotehnika.com - portal posvećen tehnici - sheme, tutoriali, novosti, forum
Tony Hawks RIDE PDF Ispis Email
Autor Randy   

 

Nova Activisionova igrica, Tony Hawks RIDE, izaći će za konzole Xbox 360, Playstation 3 te Nintendo Wii 20. studenog ove 2009. godine, ali bit će dostupna samo u SAD-u, Njemačkoj i UK-u! U ostale zemlje će stići tek u 2009. godini. Cijena igrice je 100£ (funti), a što opravdava takvu cijenu i što sve dolazi sa igricom saznajte u nastavku!

 

Vjerojatno se pitate zašto je igra tako skupa! Odgovor je to što sa igrom dobivate veoma skupi kontroler u obliku skateboarda koji uvelike povećava imerzivost i gušt igranja ove igre s potpisom Tony Hawka. Ova igra će imati, kako je Activision najavio, i posebnu limitiranu ediciju igre koja će biti dostupna preko firme GAME, a s njom ćete dobiti neke posebne crvene ili crne skateboarde sa Tony Hawk logo dizajnom, što, meni osobno, ne zvuči toliko zanimljivo i primamljivo, pa mi ne smeta što je to limitirana edicija i nama, ajmo reći, nedostupna!

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana