Menu

Home Vijesti & Novosti SpeedTouch - restart i RP
Crotehnika.com - portal posvećen tehnici - sheme, tutoriali, novosti, forum
SpeedTouch - restart i RP PDF Ispis Email
Autor Randy   
Nedavno je na SpeedTouch SA:MP RP serveru proveden poluglobalni restart i kompletno uveden RolePlay način igre. Svima je oduzet novac i imovina jer je došlo do inflacije na serveru. Uz sve to uvedeno je još mnogo novih stvari, a što je sve uvedeno pogledajte u nastavku. 

 

Kako je restart proveden? Kad su se igrači logirali, ponovno ih je pitalo da popune neke podatke i onda su se normalno logirali i nestala im je imovina i novac. Organizacije, rankovi, level, poslovi te ostali statsi su im ostali.

 

Uz restart, uveden je i Player Character System (menu) pri registraciji, i gotovo sve je dodano i u SF grad tako da se radnja sad i tamo može odvijati a pri registraciji možete birati gdje ćete živjeti (spawnati se). PayDay (plaču) od sad dobivaju samo članovi legalnih organizacija budući da je to državna plača i nije realno da ju dobivaju bande i mafije! Popravljeni su svi poslovi, i većina bugova, dodano je mnogo novih objekta a upravo se radi na novoj generaciji kupnje auta (novi način)!

 

Kako smo već naveli, uveden je RolePlay (realni) način igre. Znaći da ćete se mroati pridržavati Meta Gaming, Power Gaming, Spawn Kill, Revenge Kill, Drive By, DeathMatch i ostalih pravila! Ako vam sljedeći pojmovi nisu jasni, pogledajte Pravila servera! Kršenjem takvih pravila dobivat ćete KICK, WARN ili BAN ili ćete završiti u Alcatrazu na sat vremena ili više! Gledat kroz prste više nećemo! Za kršenje određenog pravila dobivat će se određena kazna!

 

Posjetite SAMP balkanski RP server SpeedTouch
IP SERVERA: 94.23.26.10:8035
Website: speedtouch-samp.com

 

 

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana