Menu

Home Vijesti & Novosti GTA fontovi za vaš PC
Crotehnika.com - portal posvećen tehnici - sheme, tutoriali, novosti, forum
GTA fontovi za vaš PC PDF Ispis Email
Autor Randy   

Na GTABalkan.com portalu su osvanuli neki fontovi koji se koriste u GTA serijalima, za download kako biste ih integrirali u svoj kompjuter. Onda ih možete koristiti u bilo kojim programima gdje se radi sa tekstom. Mislim da je ovo zanimljiva i korisna stvar pa sam u nastavku postavio slike tih fontova (da vidite kako izlgedaju) i download.

 

Beckett (GTA San Andreas) ==> DOWNLOAD

 

Diploma (GTA San Andreas) ==> DOWNLOAD

 

Rage Italic (GTA Vice City) ==> DOWNLOAD

 

Pricedown (GTA San Andreas i GTA Vice City) ==> DOWNLOAD

 

Kako funkcioniraju fontovi?

Nakon što se skinuli željeni font, morate ga otpakirati koristeći WinZIP/WinRar programe. Dobit ćete *.ttf fajlove. Morate otići u vaš primarni disk (u većini slučajeva C:) na kojem se nalaze windowsi. Uđite u folder Windows i tamo pronađite folder Fonts. U taj folder morate kopirati *.ttf fajl koji ste dobili nakon raspakiravanja. I to je to! Fontovi će se pojaviti gotovo u svim programima koji rade s tekstom (Photoshop, Word, Paint, Windows Movie Maker itd.) i možete ih koristiti u izradi dokumenata, slika, banera, prezentacija, video isječaka i ostalih stvari!

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana