Menu

Home Vijesti & Novosti Lockerz.com - što je to i osvrt
Game HR - game servers & hosting solution
Lockerz.com - što je to i osvrt PDF Ispis Email
Autor Randy   
U zadnje vrijeme, popularan je postao novi site Lockerz.com na kojem možete besplatno "kupovati" stvari poput igara, konzola (PS3, X360, PSP...), tehnike (kompjuteri, laptopi, televizori, playeri, mobiteli) i još mnogo drugih dodataka. Ali ne kupuje se novcima već PTZ bodovima. Te bodove morate zaraditi, a kako ih zaraditi pročitajte u nastavku. Kako biste sajtu pristupili, morate dobiti pozivnicu od nekoga! Ukoliko vam treba pozivnica, kontaktirajte me i ja ću vam poslati pozivnicu. U mailu mi NAPOMENITE na koji mail da vam pošaljem pozivnicu! U nastavku pročitajte detaljno!

 

 

Kako sakupiti bodove? Jednostavno je! Kad se tek registrirate, igrati ćete malu igricu! Od gore vam padaju PTZ bodovi a vi morate mišem pomicati "tanjur" koji se nalazi dolje i uhvatiti što više bodova. Kockice su različite veličine, a što je manja kockica, više bodova donosi jer ju je teže uhvatiti. Nemojte misliti da ćete sistem prevariti ako brzo pomičete miša! Postoji ograničenje brzine kojom se može kretati tanjur. Stoga je bitna taktika pa pazite što radite! Maksimalno možete osvojiti oko 50-ak bodova! 

 

Nadalje, svaki dan, kad se logirate (prijavite) na stranicu, dobijete 2 PTZ (2 boda). Napomena: neće vrijediti ako se logirate dvaput dnevno, tj. onaj drugi put nećete dobiti bodove. Samo jednom dnevno za login dobivate bodove. Također ne vrijede fore poput promjene IP-a ili brisanja cookiesa jer vas pamte po vašem accountu.

 

Osim za prijavu, po 2 boda dobivate i kad odgovorite na dnevno pitanje. Svaki dan se postavi jedno pitanje u DAILIES sekciji! Naravno, neće vrijediti ako jedan dan preskočite i onda drugi dan odgovorite na dva pitanja. Na pitanje koje je postavljeno danas možete odgovoriti samo danas kako bi dobili bodove.

 

Lockerz team će svako toliko postaviti i neke video isječke na vašu početnu stranicu. Ako ih pogledate, također dobivate bodove ali ih morate pogledati taj dan kad su postavljeni! Dan kasnije više nećete dobiti bodove!

 

Referali

Kako ovaj site funkcionira preko pozivnica (tj. direktna registracija nije moguća), treba potaknuti ljude da drugima šalju pozivnice. Lockerz je i na to mislio! Svaki put kad nekom pošaljete pozivnicu, ako je on prihvati i registrira se, dobivate po 2 PTZ boda. Pozivnice šaljete tako da idete na Connect i onda unesete mail adrese ljudi kojima želite poslati pozivnicu. Dolje im možete napisati i pozivnicu. Ako je pozivnica uspješno poslana, pisat će vam. Napomena: ako je nekome već poslana pozivnica, a nije prihvatio, nećete moći mu vi više poslati pozivnicu. Lockerz pamti mail adrese kojima su poslane pozivnice. Nakon što ste mu poslali, sa strane će vam pisat status. Dali je prihvatio, dali je pročitao mail itd. Ako mu nije pozivnica stigla, možete ju ponovno poslati klikom na Resend.

 

Pozivnica stiže na mail na koji ste ju poslali. Mail će biti na engleskom jeziku a na dnu će biti poruka koju vam je pošiljatelj napisao. I pisat će Click here kako biste pristupili registraciji. Pripazite! Dosta servisa taj mail pošalje u SPAM folder pa pogledajte i tamo! I neće uvijek pozivnica stići odmah. Nekad prođu i dani da se pošalje. 

 

Z lista

Na Lockerzu postoji tzv. Z-lista u koju uđete nakon što ste sakupili 20 referala. Koja je prednost? Z-lista je kao V.I.P. pozicija. Nakon što ste ušli u nju, Lockerz vam na kućnu adresu šalje majicu s njihovim logom. Stoga pri registraciji, kad vas pita koji broj nosite, nemojte to shvatit kao šalu! Kao V.I.P. član za svaku radnju dobivate dvostruko više bodova (npr. 4 po referalu/loginu/dnevnom pitanju), za vas nove zalihe robe stižu prije i imate još razne dodatne pogodnosti!

 

Kupovanje robe

Lockerz vam nudi veliki izbor robe od video igara, USB stickova, cool gadgeta pa do konzola (X360, Wii, PS3, PSP, PSP Go), kompjutera, laptopa, LCD i plazma televizora, mobitela, MP3 playera i još mnogo toga. Tu su i jeftini desktop wallpaperi, torbice, majice, torbe itd. 1 PTZ je približno koliko i 1 USD. Npr. PSP 3000 možete dobiti za 200 PTZ, sve igrice su po 100 PTZ, PS3 je 625 PTZ itd.

 

Kako kupiti? Tu nastupa problem! Lockerz je poprilično novi servris a već broji veliki broj korisnika! Kad dođe roba, dođe do opće navale i webstranica padne! Lockerz je i za to našao riješenje; pušta određen broj korisnika unutra, a redoslijed ide po vremenskim zonama pa smo mi na Balkanu tek nešto kasnije ali Lockerz team obećava da ćemo nać još zaliha, da ne brinemo. Roba se brzo rasproda i onda treba čekati sljedeći "Update". Kupujete tako da idete na gornju zelenu karticu Reedem.

 

Roba dolazi poštom ravno na vašu kućnu adresu. Do nedavno, isporučivalo se samo u Americi ali Lockerz od sada isporučuje bilo gdje pa čak i na naš Balkan!! Pa što još čekate?? Kontaktirajte me kako bi vam poslao pozivnicu i počnite skupljati PTZ bodove!!

 

Kasnije ću postaviti slike sustava na portal da možete vidjeti! 

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana