Menu

Home Vijesti & Novosti Just Cause 2 NAJAVA
Game HR - game servers & hosting solution
Just Cause 2 NAJAVA PDF Ispis Email
Autor Randy   

Rico Rodriguez se vraća u novom nastavku igrice Just Cause. Tako je, Avalanche je najavio Just Cause 2, koji službeno izlazi 26.03.2010. Napisali smo najavu u kojoj vam donosimo priču, novosti, prednosti i nedostatke novog nastavka. Također možete pogledati video isječke, screenshootove a vani je i demo verzija koju možete isprobati. Pročitajte najavu u nastavku. 

 

Vjerojatno se dosta vas sjeća prvog nastavka ove igrice. Bili ste u ulozi CIA agenta Rica Rodrigueza koji je volio skakat s padobranom i izvodit akrobacije, a posebnu zabavu mu je predstavljalo ubijanje protivnika. Igra, tada za novu Microsoftovu konzolu, imala je jako lijepu grafiku okoliša. Ukoliko vam dotična igra nije poznata, pročitajte Just Cause recenziju. Vratimo se mi na novi nastavak i prijeđimo na stvar.

 

Radnja igre i misije

U kakve ćete se avanture uputiti ovoga puta sa našim Ricom? Saznajte u nastavku. Dok se Rico odmara na obalama Južne Amerike, naziva ga stara partnerica Maria Kane koja od njega traži pomoć u misiji lociranja i ubijanja čovjeka koji se zove Tom Sheldon. Tom je stari Ricov prijatelj i bivši mentor, koji se pridružio pobunjenicima na otoku Panau, lociranom u Malay arhipelagu. I tada nastupate vi u borbi protiv Toma.

 

Kreatori igrice ovoga su puta proradili i na strukturi misija. Mnoge je nervirala količina praznog hoda između misija. Avalanche je obećao da će proraditi na tome i svesti ih na minimum. Također, uz misije, razvijene su i tzv. side misije. Uveden je novi Chaos sistem pa ćete, u slobodno vrijeme, moći sijati strah i kaos na otoku. Moći ćete osvajati razne državne instalacije. Naravno, moći ćete djelovati sam protiv svih (u igricama je sve moguće) ili se pridružiti različitim kriminalnim organizacijama.

 

 

 

Novosti, poboljšanja

U Avalancheu mnogo obećavaju. Oće li to ispuniti? Ovog puta su proradili na umjetnoj inteligenciji neprijatelja koji će biti upravljani novim planning sistemom a luđački stuntovi će biti prisutni kao i u prvom nastavku, naravno unaprijeđeni. Vaši neprijatelji će više koristiti okoliš, skrivajući se iza objekata, iza kutova, upravljanjem vozilima i slično, a ovog puta će i međusobno komunicirati, pozivati pomoć, padobrane i helikopeter. Naravno, nisu radili samo na neprijateljima. Unaprijeđen je i sam sistem borve novim hybrid locking systemom koji vam omogućava da birate pojedini dio tjela. Tako možete npr. pucati u određeni ud. Naravno, tu dolaze i nova oružja poput raketa kontroliranih laserom, bacaća granata, mini guna te ljepljivih C4 eksploziva sa daljinskom kontrolom. Svako oružje i vozilo se može nadograditi sa ukupno 2000 raspoloživih djelova.

 

 

 

Vozila

Ukoliko ste isprobali prvi nastavak, vjerojatno se sjećate da, za razliku od odlično urađenog okoliša, vozila nisu previše oduševila (s obzirom na detalje i grafiku). Ovaj puta je nadodan veliki broj novih vozila. Među njima se ističe i jumbo jet (poznat sa GTA San Andreas igrice). Sistem vožnje je u novom nastavku mnogo realniji i uvelike ovisi o terenu što vam može otežati vožnju.

 

 

 

Okoliš, stuntovi

Otok Panau je veoma zanimljiv otok. Jedna od novih stvari koje se posebno istiću u ovom nastavku su klimatske zone koje variraju. Tako se možete naći usred pješčane pustinje ili kišovite prašume, u području prljavih močvara ili na snježnom vrhu. Kao što smo već spomenuli, vožnja uvelike ovisi o terenu pa morate paziti koje sredstvo za prijevoz birate. Naposlijetku, reći ćemo nešto i o stuntovima. Već smo spomenuli da su unaprijeđeni Ricovi luđački stuntovi. Ovaj puta svojom kukom može hvatati bilo koji objekt u igrici i vući ga sa sobom. Fizika padobrana je znatno poboljšana te su unaprijeđeni stuntovi koji se mogu izvoditi.

 

 

 

In conclusion

Avalanche mnogo obećava ovom igricom i osobno mogu reći da mi se najave sviđaju. S druge strane, igrači mnogo očekuju od ove igre. Nadamo se da proizvođač nije zanemario kritike i propuste iz prvog nastavka te kako će nam donijeti odličnu i zabavnu igricu, s unaprijeđenom grafikom, poboljšanom igrivošću i novim stvarima.

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana