Menu

Home Vijesti & Novosti Stiže novi NFS: Hot Pursuit
Game HR - game servers & hosting solution
Stiže novi NFS: Hot Pursuit PDF Ispis Email
Autor Randy   

Na ovogodišnjoj Electronic Artsovoj E3 konferenciji premijerno je predstavljen novi naslov na kojem radi Criterion a riječ je o novom nastavku igre Need for Speed: Hot Pursuit. Igra bi trebala izaći 18. studenog ove godine, a izaći će na X360, PS3, Wii i PC platforme. U nastavku ćete pronaći više detalja, gameplay i premijerni trailer.

 


Igra će se držati svojih korijena no daleko je poboljšana i jako dobro izgleda. Oštećenja auta su jako realna, a NFS drži i eksluzivu na Porsche 918 Spyder što znaći da ga ove godine možete voziti samo u ovoj igrici. Što se svijeta tiče, Criterion je na svom Twitteru najavio kako nas čeka otvoreni svijet, koji će biti četiri puta veći nego Paradise City iz zadnjeg Burnout naslova. Također, otkrili su kako će novi Hot Pursuit biti 3D naslov, barem na PS3 i PC platformama. Naglasak su ovoga puta stavili na online komponentu koju planiraju veoma dobro odraditi.

 

>> Pogledaj NFS Hot Pursuit E3 2010 debut trailer

 

>> Pogledaj NFS Hot Pursuit Gameplay trailer

 

Kako bi vam još više dočarali igru, donosimo vam nekoliko screeenshoteva. Kliknite na sliku kako biste ju povećali:

 

Need for Speed: Hot Pursuit E3

 

Need for Speed: Hot Pursuit E3 

 

Need for Speed: Hot Pursuit E3 

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana