Menu

Home Web Zarada
Crotehnika.com - portal posvećen tehnici - sheme, tutoriali, novosti, forum
Etarget PDF Ispis Email
Autor Randy   

Etarget je sustav oglašavanja sličan poznatom Google Adwords/Adsense-u. Možete se i sami reklamirati vrlo jeftino (već od 0.25 kn po kliku) ili možete staviti oglase na svoju web stranicu i zarađivati kad netko klikne (kao Google Adsense). Naravno, možete imati i jedan i drugi sustav te zarađeni novac konvertirati u oglašavanje svoje web stranice.

 

Ja osobno koristim Etarget kao partner (mogli ste primjetiti oglase na web stranicama) i veoma sam zadovoljan. Zarada mi i nije neka velika (zbog malo posjeta - malo i klikova) ali zadovoljan sam, a dosad zarađeni novac mogu konvertirati u veoma dobro oglašavanje. 

 

Recimo nešto o isplati; zasad mogu isplatiti samo osobe koje imaju neku firmu preko R-1 računa, no Etarget tim već radi na omogućavanju isplate i fizičkim osobama. Isplate se vrše mjesečno (na kraju svakog mjeseca), a ukoliko želite zadržati novac ili nemate još račun, možete i zadržati isplatu. Zapravo, na kraju mjeseca dobijete mailom podatke o zaradi te ukoliko želite isplatu, pošaljete im (zasad) broj i podatke R-1 računa i dobijete novac na račun, a ako želite zadržati, samo ne odgovarate na mail ili ih obavijestite da želite zadržati.

 

Podrška je stvarno dobra. Kad mi god nešto treba, pošaljem mail i dobijem odgovor najaksnije unutar 24h a ponekad dobijem i odmah. To je upravo ono što mi je kod Adsense sustava smetalo; podrška! Gotovo nikad ne odgovaraju na mailove.

 

Ukoliko se odlučiute oglašavati, vaš oglas će se prikazivati na 148 hrvatska portala (zasad), a registrirati se i podesiti sve je poprilično jednostavno i treba vam samo 10-ak minuta. MOžete si sami namještat ključne riječi te cijenu po kliku na pojedinu ključnu riječ.

 

Za sve ostale informacije i registraciju, posjetite njihov portal na kojem ćete sve naći detaljno objašnjeno.

 

Etarget web stranice

 

 

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana